מיקסר תעשייתי

בית/ציוד למאפיות/מיקסר תעשייתי

מלושים מקצועיים – מערבל בצק תעשייתי

מלוֹש – הידוע גם כמיקסר ומערבל בצק תעשייתי – מיועד ללישת מגוון סוגי בצק, והוא נמנה על ציוד למאפיות הבסיסי ביותר. מלוש איכותי נמדד בזמני הלישה ומידת ההומוגניות של הבצק.

קיימים מגוון סוגים של מלושים – מלושים ספירלים, מלושי מזלג ומלושים היודעים לרוקן את תכולתם באופן עצמאי במגוון דרכים.

contact a.s iconלקבלת ייעוץ התקשרו אלינו: 08-9302260

ייעוץ מקצועי ללא פשרות!

דברו עם המומחים שלנו וקבלו ייעוץ בבית העסק.

צרו קשר

ללא מגבלות התקשרות!

חברת א.ס. סוכנויות עומדת לרשותכם בכל שאלה וייעוץ מקצועי.

מיקסר תעשייתי / מערבל בצק – מה זה?

ישנן שתי קטגוריות מלושים:

מלוש חצי-תעשייתי – המיועד ללישת בצק המכיל עד-50 ק”ג קמח.

מלוש תעשייתי – המיועד ללישת בצק המכיל 60 ק”ג קמח ומעלה (עד 250 קילו בצק).

מלוש תעשייתי הינו בעל מספר מהירויות לישה, כדי ליצור תערובת אחידה של המרכיבים ולספק חמצן לבצק.

הוא מכיל מוט מרכזי אשר תפקידו לזרז את תהליך הלישה ולשמור על טמפרטורת הבצק הרצויה, אותה ניתן לבדוק באמצעות מד טמפרטורה דיגיטלי, הניתן להוסיפה אל מפרט המיקסר התעשייתי.

סוגים של מיקסר תעשייתי

קיימים מספר סוגי מלושים:

  • מלוש ספיראלי
  • מלוש ספיראלי כפול
  • מלוש מזלג

במטרה להקל על תהליך העברת הבצק משלב יצור הבצק לשלב יצור מוצרי המאפה, קיימים מלושים בעלי סיר נשלף, באמצעותם ניתן לבצע תהליך זה ביתר קלות ונוחות.

מלושים לבצק נמדדים בכמות הבצק שבה מעוניינים. מערבלי בצק תעשייתיים למאפיות וקונדיטוריות נמכרים במידות של 40, 50, 60, 80, 100, 120, 160, 200 ו-250 ק”ג בצק.

לחצו כאן לציוד יד שניה למאפיה

לאפות בכיף ובמקצועיות!

ציוד מקצועי ממיטב היצרנים בעולם מחכים לכם באתר שלנו.