מרדדת לבצק

מרדדת בצק מקצועית

מרדדת לבצק מאפשרת לפתוח בצקים ולרדד אותם, בכל מסה שהיא, בקלות, בנוחות ובמהירות. שימוש במרדדת בצק רגילה או אוטומטית מאפשר לשמור על אחידות הבצק ולטפל בו בעדינות בהתאם לעובי הרצוי ולסוג המאפה והבצק.

בדגמים השונים של מרדדות בצק קיימות תכניות רידוד מגוונות – כולל מהירויות עבודה משתנות ובחירה נוחה של עובי הבצק בהתאם למרכיבי וסוג הבצק, ובהתאמה מושלמת לסוג המאפה.

אנו מציעים מרדדות איכותיות ואמינות במגוון גדלים וסוגים – נשמח לסייע לכם לבחור מרדדת בהתאם לתפוקת הייצור הנדרשת של בית המאפה או העסק שלכם.

יתרונות המרדדת לבצק

מרדדות לבצק הן מוצר חובה בכל מאפייה, קונדיטוריה ומטבחים תעשייתיים. באמצעותן ניתן לפתוח את כל סוגי הבצקים, לרדד בצקים שונים בהתאם לעובי הנכון וסוג המאפה, הן חוסכות בעלויות כוח אדם וייצור, ומבטיחות עבודה נוחה ומהירה, ובצק בעל עובי אחיד.

המרדדת לבצק חוסכת זמן ומשאבים רבים, במקום להעסיק עובדים מיומנים ומקצועיים ברידוד ובפתיחת בצקים, מתקינים מכונה בעסק, חוסכים עלויות ומקום במטבח התעשייתי, משפרים ביצועים וזוכים לבצקים אחידים ולמוצרי מאפה אסתטיים.

סוגי המרדדות לבצק

אנו משווקים מגוון דגמים של מרדדות בצק באיכות גבוהה, כולן עשויות מחומרי גלם איכותיים ועמידים. כל המרדדות שאנו מוכרים מיוצרות מפלדה אל חלד (נירוסטה) ואלומיניום, עם מסגרת מחוזקת ומתגי תפעול נוחים וידידותיים למשתמש. קל לנקות את המרדדת לאחר השימוש, כל הדגמים מצוידים במנוע חזק לעבודה מתמשכת ללא הפסקה.

יש גרסאות של מרדדות בצק לתפעול ידני או אוטומטי, אנו מציעים שלושה סוגי מרדדות חדשניות ועמידות:

  • מרדדת ידנית – מרדדת ידנית מקצועית לאופים המאפשרת לקבוע את גובה הבצק ועוביו באמצעות ידיות תפעול ידניות. ניתן לקבוע את מספר הפעמים שהבצק יעבור במרדדת כדי ליצור בצק אחיד ללא בועות וקרעים, בעובי הנדרש לאופה ולסוג המאפה. לאחר רידוד הבצק ופתיחתו אפשר להמשיך את תהליך הייצור של מוצרי האפייה.
  • מרדדת אוטומטית – מרדדת בצק אוטומטית ומקצועית למגוון סוגי בצקים ותכניות אפייה. המרדדת מצוידת בממשק תפעול נוח (מסך מגע) המאפשר לקבוע מראש את תכנית העבודה הרצויה, בהתאם לעובי הבצק הנדרש, מספר הפעמים שיש לרדד את הבצק ובהתאמה מושלמת לציוד המותקן בעסק וסוג המאפה. קיימת אפשרות לקמח את הבצק תוך כדי גלגול למניעת הידבקותו, כמו כן אפשר לבחור בתכנית לגלגול הבצק המרודד על גבי מערוך ייעודי.
  • מרדדת רציפה – מרדדת בצק רציפה מקצועית לרידוד רציף של מגוון סוגי בצקים, בהתאם לעובי הנדרש ולסוג המאפה. מרדדת רציפה מזינה את הבצק לקווי ייצור תעשייתיים לתפעול נוח, אחיד ומהיר, היא בעלת כושר ייצור גבוה ומבטיחה אחידות בעובי הבצק והמאפים כדי לשמור על אסתטיקה גבוהה, וכדי לחסוך עלויות ייצור ולשפר את התפוקה בעסק.

contact a.s iconלקבלת ייעוץ התקשרו אלינו: 08-9302260

ייעוץ מקצועי ללא פשרות!

דברו עם המומחים שלנו וקבלו ייעוץ בבית העסק.

צרו קשר

ללא מגבלות התקשרות!

חברת א.ס. סוכנויות עומדת לרשותכם בכל שאלה וייעוץ מקצועי.

מאפייני מרדדת לבצק

  • המרדדות מסוגלות לרדד גושי בצק במשקל 15-20 ק”ג ובגובה מקסימלי של 85 מ”מ.
  • יחידה לפיזור קמח מותקנת בכל מכונה.
  • המכונות קלות לניקוי, דגמים אלו של מרדדת לבצק מאפשרות גישה נוחה לכל החלקים ובעלות מנגנון לשחרור מתיחת הבד כדי לאפשר את ניקוי השולחן.
  • לחלק מהדגמים קיים מנגנון אוטומטי לאיסוף וגלגול הבצק על רולר.

סדרת מרדדות הבצק ROLLFIX מתוצרת FRITSCH: איכות עליונה של מרדדת לבצק

מעניקה פתרון לכל סוגי הלקוחות בהתאמה מלאה לצרכי הייצור ולאופי המוצרים שלה.

המרדדות לבצק בנויות נירוסטה מסיבית כדי שיוכלו לעמוד בקלות בעבודה מתמשכת ומאומצת. הן מצויידות במנועים חזקים ואיכותיים המיוצרים בגרמניה.

קיימות גרסאות מרדדת לבצק לתפעול ידני וגרסאות לתפעול אוטומטי, שבו ניתן לאחסן מראש תוכניות בהתאם לסוג המוצר.
המכונות האוטומטיות נשלטות באמצעות צג מגע ממוחשב, נח וידידותי לשימוש.

לאפות בכיף ובמקצועיות!

ציוד מקצועי ממיטב היצרנים בעולם מחכים לכם באתר שלנו.